25
anys
1998-2023
Tux

L'empresa

Premis i nominacions

Solidaritat nostra

Dades i localització

Contacte

Enllaços a notícies interessants

Conèixer Fibranet és conèixer un estil diferent de fer la feina. Hi ha sempre un sòlid compromís amb la idea original de negoci i per tant la verticalització del producte és absoluta.

Aquest fet fa que la nostra energia es concentri sempre en allò que som capaços de fer, obtenint més bons resultats i millors beneficis pel client.

L'empresa

Fibranet és una empresa especialitzada en l'administració local i remota de servidors dedicats basats en sistemes RedHat, CentOS i Rocky Linux®. Mitjançant eines pròpies com ara Monitorix i la forta experiència del personal tècnic, fan que la monitorització dels diferents sistemes quedi garantida les 24 hores del dia. Dóna suport i instal·la programari lliure GNU/Linux® com a marca des de l'any 1998 i com a empresa privada des de l'any 2002, i amb una experiència acumulada en sistemes UNIX des de l'any 1987, amb el conseqüent benefici per al client d'un programari reconegut i utilitzat mundialment per a grans servidors d'Internet.

El client només n'assumeix el cost de la instal·lació i configuració. En cap moment es factura el cost propi de les aplicacions que permeten aquest extraordinari desenvolupament informàtic.

El servei que s'ofereix al client es pot estendre a la resta de la xarxa incorporant el nostre gestor VOS per sistemes d'escriptori virtuals. El revolucionari concepte de la virtualització de sistemes, tot i no ser un concepte nou, permet l'eliminació dels actuals PCs, i la problemàtica que arrosseguen en la majoria dels casos, convertint-los en terminals lleugers evitant així els costos de manteniment, augmentant la seguretat dins i fora de l'empresa, i reduint la despesa energètica de la infraestructura informàtica.

Tot plegat ajuda a millorar la fiabilitat i eficiència del sistema informàtic de l'empresa.

La filosofia

La idea de treball que hi ha a Fibranet és la de cercar sempre l'equilibri entre l'eficiència i la simplicitat. Entenem que un sistema amb poques peces serà sempre un sistema amb poques incidències.

Per això i per d'altres coses més, sempre ens hem fet nostra la famosa frase d'en Malcolm Douglas McIlroy per definir la filosofia dels sistemes UNIX:

Escriu programes que facin una cosa i la facin bé. Escriu programes que puguin treballar junts. Escriu programes que maneguin fluxos de dades en format text, perquè aquesta és la interfície universal.

Write programs that do one thing and do it well. Write programs to work together. Write programs to handle text streams, because that is a universal interface.

Doug McIlroy 1978
Peter H. Salus 1994, A Quarter Century of Unix
26-gen-2023
RSS Valid HTML 4.01 Strict
WICCAC
FibraNet - Network Services Provider
Política de privadesa     Avís legal

Copyright © 2024 Fibranet NSP, SL