25
anys
1998-2023
Tux

Política de privadesa

Política de privadesa

FIBRANET NSP, SL, B62823976 amb domicili al Polígon Industrial Pla d'en Boet, carrer Batista i Roca, 6-8, 2a planta, 08302 Mataró i correu electrònic info@fibranet.cat, posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat General d'Administració.

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de la prestació del servei entre el titular de la informació i el responsable del tractament, i l'esmentada informació personal es conservarà mentre es mantingui la prestació del mateix o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de la informació amb les exclusives finalitats de poder fer efectiu el nostre servei, i realitzar la facturació d'aquest.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i entitats associades en els quals s'organitza FIBRANET NSP, SL, i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que existeixi una obligació legal.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, la informació ja no sigui necessària per a la finalitat que es van lliurar així com retirar el consentiment otorgat. També es pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides, però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s'apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.

26-gen-2023
RSS Valid HTML 4.01 Strict
FibraNet - Network Services Provider
Política de privadesa     Avís legal

Copyright © 2024 Fibranet NSP, SL