25
anys
1998-2023
Tux

L'empresa

Premis i nominacions

Solidaritat nostra

Dades i localització

Contacte

Enllaços a notícies interessants

Conèixer Fibranet és conèixer un estil diferent de fer la feina. Hi ha sempre un sòlid compromís amb la idea original de negoci i per tant la verticalització del producte és absoluta.

Aquest fet fa que la nostra energia es concentri sempre en allò que som capaços de fer, obtenint més bons resultats i millors beneficis pel client.

Solidaritat nostra

Des de l’any 2004, Fibranet NSP, SL segueix donant un cop de ma a la ONG catalana Sãthi Sansãr: http://www.sathisansar.org.

Sãthi Sansãr ("Amics del Món" en nepalí) es dedica a informar i recaptar fons per a crear un centre al Nepal per a nens amb paràl·lisi cerebral provinents de famílies sense recursos, així com a l’educació dels pares. Si un nen ja és poca cosa en un país del tercer món, menys ho és encara, un nen amb aquestes característiques.

A Fibranet però, a l'igual que a Sãthi Sansãr, pensem que aquests infants mereixen noves oportunitats de viure en un entorn adaptat a ells, on puguin viure amb normalitat, on puguin desenvolupar-se com a persones i oferir a la societat tot allò que puguin ... que és molt més del que imaginem.

Des de Fibranet doncs, animem a aquesta jove ONG a tirar endavant. Nosaltres hi posarem tots els mitjans tecnològics al nostre abast per què aquesta idea es difongui i es comprengui.

Per un món on els nens tinguin un motiu per somriure.

Solidaria 1

Solidaria 2

Sathi Sansar
26-gen-2023
RSS Valid HTML 4.01 Strict
WICCAC
FibraNet - Network Services Provider
Política de privadesa     Avís legal

Copyright © 2024 Fibranet NSP, SL