25
anys
1998-2023
Tux

Administració de Sistemes
Manteniment de sistemes GNU/Linux

Monitorix
Monitorització de sistemes

Virtual Office System
Ofimàtica virtual

DocumBox
Documentació on-line

Fiwix
Nucli d'ús educacional

Els productes representen les nostres càpsules de coneixement posades al mercat.

Alguns d'aquests productes són oferts de manera comercial directament des de Fibranet, o bé mitjançant sinergies amb d'altres empreses.

Altres productes són oferts de manera completament lliure i gratuïta. I finalment, n'hi ha que encara són en fase embrionària o molt experimental, i per tant, encara no formen part del nostre cartipàs de presentació.

Administració de Sistemes GNU/Linux

Fibranet va néixer amb l'objectiu d'administrar i monitoritzar servidors dedicats GNU/Linux a finals dels anys 90, i aquesta tasca continúa essent avui dia la principal activitat de l'empresa. Durant tots aquests anys l'experiència s'hi ha anat acumulant i la manera de treballar, millorant.

Administració del Sistema amb Monitorix
Sovint en la nostra tasca diària som la ma dreta de l'Administrador de Sistemes d'alguna empresa catalana. Això vol dir que l'allibarem de les tasques més repetitives i fins i tot poc agraïdes que diàriament s'han de fer per mantenir els sistemes dins d'uns paràmetres de seguretat i fiabilitat prou raonables.

Tot i així, sovint també adoptem el paper principal en aquelles empreses que per la seva mida més reduïda no els cal la figura d'un Administrador de Sistemes permanent a l'empresa, i per tant en aquests casos, l'externalització d'aquests serveis és la solució més òptima.

Aquesta estreta relació amb el client fa millorar la confiança, ajuda a adaptar-se a la manera de treballar de cadascú i alleugereix en molts casos la sobrecàrrega de feina que comporta una mala organització del temps. Tot plegat afavoreix a augmentar la eficiència del lloc de treball.

Administració del Sistema amb Monitorix
L'avantatge de formar part de l'equip tècnic d'empreses de mides i de sectors diferents i amb necessitats òbviament ben diferents, enriqueix els nostres coneixements i amplia la nostra visió de solucions davant d'un ventall més ampli de necessitats diverses.

Restem a la vostra disposició per si voleu rebre més informació o comentar plegats quines són les vostres necessitats actuals.

26-gen-2023
RSS Valid HTML 4.01 Strict
FibraNet - Network Services Provider
Política de privadesa     Avís legal

Copyright © 2024 Fibranet NSP, SL