25
anys
1998-2023
Tux

Administració de Sistemes
Manteniment de sistemes GNU/Linux

Monitorix
Monitorització de sistemes

Virtual Office System
Ofimàtica virtual

DocumBox
Documentació on-line

Fiwix
Nucli d'ús educacional

Els productes representen les nostres càpsules de coneixement posades al mercat.

Alguns d'aquests productes són oferts de manera comercial directament des de Fibranet, o bé mitjançant sinergies amb d'altres empreses.

Altres productes són oferts de manera completament lliure i gratuïta. I finalment, n'hi ha que encara són en fase embrionària o molt experimental, i per tant, encara no formen part del nostre cartipàs de presentació.

Monitorix

Monitorix és una eina visual basada en web per monitoritzar en temps real servidors o dispositius de xarxa en sistemes operatius GNU/Linux, FreeBSD, OpenBSD i NetBSD. Inicialment va ser desenvolupada per l'equip tècnic de Fibranet per ús propi. El dia 11 de setembre del 2005 però, va ser el dia escollit per oferir-la de manera totalment lliure a la Comunitat Open Source a nivell mundial.

Monitorix
Així doncs, i com qualsevol altre projecte de programari lliure, aquesta eina disposa d'un allotjament propi, on hi ha cabuda tota la documentació necessària per poder utilitzar-la lliurement. El mateix lloc web ofereix a la Comunitat i a qualsevol altre persona, la oportunitat de participar-hi i de fer-la encara més potent i útil aportant idees, suggeriments i la seva pròpia experiència.

Tot i ser una eina lleugera disposa d'un ventall ben ampli de funcionalitats com ara: la monitorització completa del sistema (processadors, memòria, ús del nucli, sistema de fitxers, activitat de xarxa, usuaris, interrupcions de dispositius, serveis del sistema, etc.), la monitorització de múltiples servidors, estadístiques per dia, setmana, mes i any, informe mensual d'activitat de xarxa, alertes, etc.

Monitorix Multihost

Monitorix continua essent una eina força acceptada i preuada per la comunitat d'Administradors de Sistemes, si més no així ho reflecteix tant les més de 1.000 descàrregues mensuals que té el projecte, com l'enquesta permanent que hi ha al seu web, on es demostra que més del 90% de les persones que han realitzat l'enquesta consideren positiu o molt positiu el projecte.

Si voleu rebre més informació o voleu provar aquest producte als vostres servidors, podeu adreçar-vos directament al seu lloc web:

The Monitorix Project

26-gen-2023
RSS Valid HTML 4.01 Strict
FibraNet - Network Services Provider
Política de privadesa     Avís legal

Copyright © 2024 Fibranet NSP, SL