25
anys
1998-2023
Tux

Administració de Sistemes
Manteniment de sistemes GNU/Linux

Monitorix
Monitorització de sistemes

Virtual Office System
Ofimàtica virtual

DocumBox
Documentació on-line

Fiwix
Nucli d'ús educacional

Els productes representen les nostres càpsules de coneixement posades al mercat.

Alguns d'aquests productes són oferts de manera comercial directament des de Fibranet, o bé mitjançant sinergies amb d'altres empreses.

Altres productes són oferts de manera completament lliure i gratuïta. I finalment, n'hi ha que encara són en fase embrionària o molt experimental, i per tant, encara no formen part del nostre cartipàs de presentació.

Virtual Office System

El VOS és un gestor d'entorns d'escriptoris virtuals que es distribueix tant en format Appliance com en un dispositiu de xarxa anomenat VOSbox, amb el qual podreu traslladar tota la informàtica de l'empresa cap a servidors d'una manera senzilla i còmode sense configuracions complicades i utilitzant diferents entorns i tecnologies com ara el Virtual Desktop Infraestructure, el Presentation Virtualization Terminal Services, etc. A més a més, podreu reduir el cost del vostre parc informàtic i allargar-ne la vida convertint en terminals lleugers tots els PC's de l'empresa.

VOS
Podeu començar a treballar amb el Virtual Office System d'una manera progressiva i escalable. Només necessiteu el producte en format Appliance o VOSbox i adquirir-ne les llicències oportunes en funció de l'arquitectura que necessiteu o vulgueu implementar.

  • Gestioneu múltiples servidors de virtualització ubicats en qualsevol lloc del món i utilitzant diferents tecnologies de diferents fabricants.
  • Controleu la iniciació de terminals lleugers, la seva configuració, comportament i el seu rendiment.
  • Monitoritzeu l'ús de tot el vostre parc informàtic en temps real.


VOS zoomed
Implementant el sistema d'oficina virtual d'una manera gradual, i traslladant tota la vostra infraestructura i sistemes progressivament cap als servidors, reduireu cada cop més el pes de la part de l'usuari.

A partir d'aquí, controlareu els vostres escriptoris virtuals d'una manera fàcil i segura mentre milloreu el rendiment global del vostre sistema i el seu control.

Si voleu rebre'n més informació o voleu provar aquest producte a les vostres instal·lacions, podeu posar-vos en contacte a:

Virtual Office System
26-gen-2023
RSS Valid HTML 4.01 Strict
FibraNet - Network Services Provider
Política de privadesa     Avís legal

Copyright © 2024 Fibranet NSP, SL